Зайці на службі

Зайці на службі

Розроблена стратегія, оперативні плани та дорожні карти – старалися та робили все можливе для розвитку проєкту  #бабусині_зайці та створення осередків виготовлення вухастиків.

Нас вже чекали Інститути третього віку та ювенальні поліцейські в Київській, Волинській, Сумській областях.

Ці плани були до 24 лютого 2022.

Тим не менше, співпраця з Ювенальна Поліція України продовжується. Не перестають шити зайців для дітей майстрині Інститут третього віку м.Українка.

Отже 23 квітня  Ювенальна Поліція України спільно із волонтерами, напередодні світлого свята Великодня, відвідали сім’ї Київщини, де живуть дітки, які постраждали від російських загарбників.

У підготовлених Великодніх кошиках, окрім смаколиків, на кожного малюка чекав сюрприз – іграшковий вухань з нашого проекта.

І хоч вони планувалися задля зменшення стресу та психологічного тиску на дітей, під час реагування «дитячих» поліцейських на різні виклики. Під час війни, вони як ніколи актуальні. Нажаль.

10 травня ще 33 зайці знов готові вступити до лав Ювенальна Поліція України та стати вартовими емоційного стану малечі.

З любов’ю створені майстринями міста Українка вони вирушають в свою подорож.

Нагадуємо, що «Бабусині зайці» – м’які іграшки, які виготовляють майстрині Інституту третього віку або мешканці будинку для людей похилого віку із шкарпеток спеціально для дітей.

Мета проєкту – підтримка та турбота від мудрих дорослих до маленьких діточок, а ювенальний поліцейський – як «місточок» тепла і уваги між поколіннями.

Ми запрошуємо підтримати нас фінансово, щоб ми мали змогу продовжувати проєкт і закуповувати матеріали. Переходьте за посиланням, щоб дізнатися деталі та скористатися кнопкою допомоги.

Будемо раді співпраці з магазинами та виробниками шкарпеток, які бажають доєднатися до соціального проєкту.

Пишіть нам на скриньку team@nashaperemoga.com.ua чи звоніть 067 231 32 58

Приєднуйтесь!

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності