Велика Ідея. Бабусині зайці

Велика Ідея. Бабусині зайці

Командою фонду «Наша Перемога» подали проєкт на Спільнокошт. Це український краудфандинг, що допомагає проєктам збирати кошти на їхню реалізацію

Ми вирішили дати поштовх  нашому флагманському проєту «Бабусині зайці».

Це яскрава версія міжнародної ініціативи, яка допомагає людям похилого віку, дітям та українській поліції.

Проєкт на постійній основі вже два роки реалізується завдяки благодійним внескам доброчинців, а також завдяки українським виробникам, в яких ми закуповуємо шкарпетки за спеціальними цінами. Зараз ми виготовляємо м’яких зайців і забезпечуємо іграшками працівників ювенальної поліції в 17-ти регіонах України, які вже подарували більше 600 м’яких іграшок дітям, які постраждали або стали свідками травмуючих подій, в тому числі пов’язаних з війною.

Нашим пріоритетом сьогодні є забезпечити іграшковими вухянями Білих янголів, які займаються евакуацією населення. Для того, щоб це стало можливим, наша команда ставить перед собою наступні завдання

  1. Розвинути мережу партнерств з осередками Інститутів третього віку та організацій у різних регіонах України, які створюють можливості для розвитку літніх осіб.
  2. Провести серію навчальних воркшопів для бабусь та дідусів з виготовлення мʼяких зайців.
  3. Виготовити чергову партію з 1000 мʼяких іграшок для загонів “Білих янголів” та нацполіції.
  4. Провести інформаційну кампанію для популяризації проєкту та залучення ширшої аудиторії організацій та служб, які працюють з дітьми в кризових ситуаціях.

Підтримайте нашу ініціативу та допоможіть нам зробити більше іграшкових зайців для дітей, що постраждали. За посиланням: https://biggggidea.com/project/babusini-zajtsi/ зробіть Ваш внесок  та допоможіть літнім бабусям та дідусям подарувати свою підтримку та обійми для малечі. Разом ми можемо зробити більше! Приєднуйтесь до нас та змінюймо світ разом!

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності