Кавунний пікнік 2021

Кавунний пікнік 2021

А як же традиційний кавунний пікнік? Подумалось нам ранком в день запланованого візиту до будинку для людей похилого віку в Перемозі. 18 градусів тепла – дуже комфортна температура. Але старенькі такі чутливі до різкої зміни погоди.

Завідуюча Любов Орел разом із своїми дівчатами, поки ми добиралось до Перемоги, облаштували столову під кімнату для концерту та пікніку.

От і маємо: тепло, створене турботою і ласкою люблячих людей, та вдячні очі тих, хто його отримує, – справжнє щастя і приємний спогад на довгий час.

Павло Колодій своїм виступом запалив, як завжди: пританцьовували, підспівували, підгравали на бубні по черзі всі. Оце енергія людини із щирим серцем. Дякуємо, Пашо, що попри всі труднощі , був з нами!

Костя Корж після нічного переїзду прямо з корабля автобуса, не заїжджаючи, додому – до своїх рідненьких на #переможні_руханки. Підказав план дій нашому Саші після чергового інсульту, розписав програму вправ для нового учасника проекту.

Ольга Кучмєєва – водій, інтерв’юер і просто красуня. На неї так чекала Марфа Лаврентіївна – героїня нашої недавньої публікації циклу #Ядлівчанка_story, знову хотіла побачитися, поговорити.

Оля встигла записати інтерв’ю ще з однією бабусею. Слідкуйте за нашими публікаціями.

Вікторія Онісік – справжній doer (з англ. той, хто діє). Підгузники купила і в дорогу  – подаруночки фасувати, розносити, спілкуватися, дарувати радість стареньким, персоналу, команді фонду.

АлінаПрисяжнюк   – фея фоторепортажу, каже, що не фотограф. Але для нас ця підтримка найдорожча, а світлини  – реально класні.

Всім вам, друзі, щиро дякуємо! А також із вдячністю згадуємо тих, хто «нібито за лаштунками» – але на справді справжні герої постійної, регулярної потужної підтримки – Олена Петреску, Лубенець Вікторія, Катерина Черкашина, Віта Кривченкова, Віра Блонна, Іра Ликова, Ульяна Бондар, Тетяна Вакуленко, Юлія Паламарчук, Пімен Куришко з друзями та сім”єю!

Дякуємо тим, кого сучасні системи не завжди ідентифікують при оплаті благодійних внесків на рахунок фонду!

Переходьте в ГАЛЕРЕЇ для перегляду фотозвіту

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності