Бабусиним зайцям 2 роки

Бабусиним зайцям 2 роки

Флагмановському проєкту фонду  –  «Бабусині зайці»  – 2 роки!

День народження зафіксували саме в травневі дні, коли провели перший майстер-клас для студенток Інституту третього віку в Українці,  де «Бабусині зайці» почали активно та неупинно розвиватися та масштабуватися. Цей день ми дуже захотіли відсвяткувати разом із всіма натхненними учасниками та найулюбленішими амбасадорами проекту: майже у повному складі команда фонду зустрічала в Українці керівництво Ювенальної Поліції України та представників Інститутів третього віку з Українки та Луцька на чолі з чарівними та енергійними директорками цих закладів Лесею Дзебчук та Катериною Мельник.

Спілкувалися, вітали один одного, дякували та обмінювалися досвідом, смакували тортиками від фонду та Ювенальної Поліції України, пікнікували та фоткалися у Витачові.

Наші супервідповідальні та мегасимпатичні партнери з Ювенальної Поліції України отримали на честь ювілею проекту спеціальну колекцію іграшкових вуханів, які поїдуть до «Білих янголів» на Донеччину.

Нагадаємо, що у проекті “Бабусині зайці” ми навчаємо людей похилого віку виготовляти іграшкових зайців. Ці іграшки передаються співробітникам ювенальної превенції для використання в роботі  з дітьми, які постраждали або стали свідками травматичної ситуації, для емоційної стабілізації та налагодження контакту. Станом на травень 2023 р. проект охоплює 17 регіонів України. Загалом співробітники поліції подарували більше 600 мʼяких іграшок дітям, які стали свідками травматичних подій.

Дякуємо, що підтримуєте нас! Фінансово проект реалізовується за рахунок внесків благодійників. Адміністрування, просування, реалізація проекту виконується силами волонтерів фонду: директора Ірини Лутай, координаторки Ірини Распопіної, майстрині з навчання пошиття та фотомайстрині Олени Дмитрієвої, координаторки зі стратегічного розвитку Ольги Кучмєєвої, координатора з фандрайзингу Петра Дарморіса, координаторки з закупівлі Катерини Шелест та координаторки з smm Юлії Олещук.

Детальніше про проект тут.

Світлини з події тут

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності