Бабусині зайці в Теребовлі

Бабусині зайці в Теребовлі

Місто Теребовля Тернопільської області приєднується до проєкту Бабусині зайці. Нещодавно відбувся он-лайн майстер-клас по створенню вуханів на чолі із незмінною майстринею, яка запропонувала для проєкту саму цей формат іграшки та її пошиття, Оленою Дмитрієвою. Он-лайн заходи – специфічна річ. В нашому випадку «куражу» додало вимкнення світла в перший день, намагання ловити зв’язок і світло з вікон. Нас це нас не зупинило і наступного дня відбулася друга, переможна частина навчання.

7 перших зайців готові до служби в Ювенальній Превенції Тернополя.

Дякуємо за підтримку та організацію Марії Резнік та Центру соціальних послуг Теребовлянської міської ради відділення денного перебування.

Отже проєкт розвивається – ювенальні поліцейські вже 14 областей мають в своєму арсеналі наших вухастиків емоційної підтримки. До тих десяти, про які знаєте, додали Одеську, Житомирську, Хмельницьку, Вінницьку і ось тепер Тернопільську.

А ще зайчики тепер будуть на чергуванні в поліцейському пункті підтримки м. Українка, м. Кам’янець-Подільський, а незабаром і в інших містах.

Нагадуємо, що «Бабусині зайці» – м’які іграшки, які виготовляють студентки Інституту третього віку або мешканці будинку для людей похилого віку із шкарпеток спеціально для дітей, які зазнали психологічної травми або стали свідками травматичної ситуації. Мета проєкту – “Обійми від бабусі до дитини”, підтримка та турбота від мудрих дорослих,  де ювенальний поліцейський – як «місточок» тепла і уваги між поколіннями.

Підтримати проєкт і допомогти з закупівлею матеріалів можна за посиланням

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності