Збір донатів на #ЩедрийВівторок

Збір донатів на #ЩедрийВівторок

Приєднуємось до #ЩедрийВівторок в Україні з проектом нашого фонду задля відродження зв’язку між поколіннями.
«Бабусині зайці» – обійми турботи від бабусі до дитини❤️
Старт 17 листопада – фініш 19 грудня❗
💫Метою благодійної акції є збір 10 000 грн. на придбання шкарпеток та матеріалів для виготовлення 390 іграшкових зайців, що мінімально вистачить для роботи ювенальних поліцейських 13 регіонів України до нового року💕
💫Допомогти може кожен – донатами на закупівлю, поширенням інформації, замовленням шкарпеток, організацією осередку пошиття іграшок. Запрошуємо до дружби та співпраці Інститути третього віку, виробників шкарпеток тощо.
«Бабусині зайці» – надзвичайно зворушливі м’які іграшки, призначені для дітей, які опинились в стресових ситуаціях, постраждали від насильства чи стали свідками травматичної події та просто потребують турботи від надійних безпечних дорослих.
Їх виготовляють зі шкарпеток за визначеною схемою мешканці будинків для людей похилого віку, студентки Інститутів третього віку, люди похилого віку. Зараз всі вухастики дбайливо виготовлені прекрасними майстринями в місті Українка Київської області і Луцьку.
Вухастих захисників можна використовувати задля розради і заспокоєння, створення безпечного середовища, а також, щоб показати дитині, що поліцейські не «страшні», готові допомогти, і їм можна довіряти, також, що в громаді, в країні є бабусі, які, хоч і дистанційно, передають свою частку любові та підтримки.
Мета проекту “Бабусині зайці” потрійна:
✅ дати можливість людям похилого віку, особливо самотнім, жити згідно зі своїм цінностям щодо турботи про інших, бути залученим у корисну соціальну діяльність і відчувати причетність до добрих справ, підтримувати зв’язок поколінь.
✅ бути частиною першої психологічної допомоги для дітей, що зазнали травми або стали свідками травматичної ситуації: забезпечити безпеку, послабити стресові реакції, допомогти дитині розвинути навички подолання стресу.
✅ допомога ювенальним поліцейським в налагодженні первинного контакту та спілкуванні з дитиною, відволікання дитини від того, що відбувається навколо них під час інцидента.
Проект вже працює в 10 регіонах України згідно з меморандумом про співпрацю з Ювенальна Поліція України.
Проект – соціальний, реалізується на благодійні внески. Всі учасники – волонтери.
Реквізити для благодійних внесків:
НАША ПЕРЕМОГА БО БФ
Код отримувача: 39488006
Рахунок отримувача (IBAN): UA573052990000026001005018215
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Вкажіть, будь ласка, у призначенні платежу «#Бабусині_зайці. Благодійний внесок на статутну діяльність Благодійного фонду Наша Перемога».

Більше про проєкт

 

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності