Бабусині зайці на Хмельниччині

Бабусині зайці на Хмельниччині

20 січня 2023 року Університет третього віку та Ювенальна Превенція Поліції Хмельниччини гостинно приймали директорку фонду Ірину Лутай та координаторку проєкту «Бабусині зайці» Ірину Распопіну.

Хмельницький ‐ четверте місто, де тепер шиють наших зайців емоційної підтримки.

Пошитих лагідними, дбайливими руками бабусь вуханів поліцейські передають діткам, які опинились у травматичних або стресових ситуаціях, аби заспокоїти та передати теплі обійми підтримки від бабусь.  Більше про проєкт  та те, як його підтримати, за посиланням

Над створенням #бабусині_зайці під керівництвом нашої головної майстрині Олени Дмитрієвої працювали студентки Університету третього віку, який діє на базі Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування.

Ми щиро вдячні всім учасницям за небайдужість та емоції під час майстерні!

Навіть коли повітряна тривога змусила перейти до укриття, робота продовжувалась, вухастики дошивались та прикрашались шевронами фонду та Ювенальної Превенції України. Наприкінці, за традицією  – невеличка фотосесія. Ну а далі  – смачний тортик, чаювання, спілкування.

Дякуємо директору Хмельницький територіальний центр соціального обслуговування пану Старцуну Дмитру Миколайовичу за підтримку нашого проекту та заплановану подальшу співпрацю. Вдячні за неймовірну організацію процесу співробітниці пані Марині.

Марія Баранюк, дякуємо вам і вашим колегам із Ювенальна Превенція Поліції Хмельниччини. Раді були познайомитися особисто, вдячні за ваші історії використання вухастиків!

Більше світлин незабаром можна передивитися у вкладці Фото.

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності