Підвішена жовта шкарпетка

Підвішена жовта шкарпетка

Ми розпочинаємо акцію “Підвішена жовта шкарпетка” проєкту “Бабусині зайці” * в співпраці з магазином шкарпеток з міста Житомира  zt_socks 

Шкарпетки – стратегічний матеріал в створенні іграшкових вуханів. Тож запрошуємо допомогти нашому благодійному проєкту отримати цього матеріалу якомога більше.

Коли?

Акція триватиме з 18 листопада до 31 грудня 2023 року

Як взяти участь?

Оформлюючи замовлення у zt_socks  , Ви можете додати жовті шкарпетки, сплатити і залишити їх підвішеними. Просто напишіть про це в коментарях чи в директ магазину. Так ви отримаєте своє основне замовлення,  а жовтенькі  будуть складати в окремий бокс, щоб по завершення акції магазин передав їх нам.

Або
Спеціально придбати одну або більше пар жовтих шкарпеток у zt_socks   , позначивши замовлення при оформленні  #бабусині_зайці. Магазин потурбується, щоби придбані вами жовті шкарпетки потрапили до наших дивовижних майстринь проєкту, які виготовлять з цього матеріалу вухастиків.

Ці яскраві іграшкові зайці поїдуть емоційно підтримувати дітей і співпрацювати з ювенальними поліцейськими при проведенні евакуації з прифронтових та небезпечних  зон Херсонської, Донецької, Запорізької та Харківської областей.

Тож це може бути вашим чудовим подарунком діткам з прифронтових регіонів до Миколая та Різдва.

* Проєкт  #Бабусині_зайці про відродження зв’язку між поколіннями. Дивовижні пані з п’яти областей України з 2022 року шиють зі шкарпеток зворушливих іграшкових зайчиків. Діти, які потрапили в стресову, травматичну ситуацію, отримують через цю іграшку обійми турботи та підтримки на відстані. Зв’язковими у цій передачі є ювенальні поліцейські Національної поліції України та спецпідрозділи “Білий Янгол”, які виїжджають на місце події за участю дитини та на евакуацію дітей  з зони обстрілів.

 

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності