У Перемозі. Червень 2024

У Перемозі. Червень 2024

18 червня завітали до закладу в Перемозі. Було два задання: записати навчальне відео для учасників благодійної майстерні DOGODA та добрати матеріалу для публікації бесіди із Валентиною Михайлівною, новою героїнею рубрики #Життя_буття_story.

Для команди це означало прихопити смачненького та корисного. Тож купили солодощі, фрукти, та, на замовлення адміністрації, овочів для свіжих салатів. Ще є запит на стрічки для вимірювання цукру та ліків для Андрія Неживока. Рахунок вже оплатили. Чекаємо на доставочку.

Найскладніше в таких поїздках  – знайти час для кожного з резидентів закладу. Має відбутися зустріч із живою, унікальною особистістю. Найкращим форматом є, як не дивно, концерти чи посиденьки в холі біля кухні. Встигаємо розділити радість спільного дозвілля, а в паузах поспілкуватися.  Щасливі, що персонал закладу нас завжди радо зустрічає, пригощає з дороги чимось «домашненьким». Потім доєднується до усіх наших «забав» то клопоту.

Якщо немає можливості привезти творчих людей чи колективи, як от цього разу, то намагаємося із усіх сил дати кожному відчуття спілкування, відвідин.

Хочемо, щоб такі спілкування мали стійкий пролонгований характер, тому запрошуємо до волонтерства по цьому напрямку. Якщо спілкування, підтримка, тримання за руки та теплі обійми  – це ваше, заповніть будь ласка анкету.

Дякуємо добрим людям, які постійно підтримують наш фонд донатами, просуванням інформації про нас, гарними порадами, фото та відео-зйомками!

До речі, про фото. Як і багато разів, їхня авторка –  Людмила Єлісеєва. А подивитись можна тут

  • БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «НАША ПЕРЕМОГА»
  • +38 097 3154316
  • +38 050 3790909
  • team@nashaperemoga.com.ua
  • вул. Тимошенка, 7Б, кв. 35, м. Київ, 04212
© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності