Шукаємо грантового менеджера

Шукаємо грантового менеджера

Друзі, шукаємо до нашої чудової команди грантового менеджера\фандрайзера.

Ми маємо працюючі проєкти з описаними концептами, оперативними та стратегічними планами.

Найприорітетніші на цей рік – неймовірно зворушливі #Бабусині_зайці (1) та екологічний #RecycledRugs (2).

  • Люди похилого віку виготовляють зі шкарпеток за визначеною схемою зайців – м’які іграшки, призначені для дітей, які опинились в стресових ситуаціях, постраждали від насильства чи стали свідками травматичної події та просто потребують турботи від надійних турботливих дорослих.

Поліцейські ювенальної превенції, патрульної поліції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій дарують вухастих захисників дітям задля налагодження контакту, розради та заспокоєння, створення безпечного середовища, а також, щоб показати дитині, що вони не «страшні», готові допомогти, і їм можна довіряти, також, що в громаді є бабусі, які, хоч і дистанційно, передають свою частку любові та підтримки

Плануємо в 2022 році привезти зайців для емоційної підтримки дітей в 4-5 міст України. Наразі ми маємо домовленості про спільну роботу з Ювенальної превенцією, нам допомагає з забезпеченням шкарпетками Griffon Socks. Проєкт працює завдяки благодійним внескам, волонтерській роботі команди та нестримному бажанню втілити мрію. Але без додаткових грантів це складно.

Більше про проєкт https://nashaperemoga.com.ua/project/babusini-zajci/

 

  • Проєкт по виготовленню килимків з ганчір’я. З 2015 року їх виготовляє Валерій Стельмах, що мешкає в будинку для людей похилого віку в селі Перемога Київської області. Влітку 2021 року провели навчання килимкоплетінню для студенток Інституту третього віку в місті Українка Київської області. Плануємо створення соціального підприємства.

Мета проекту потрійна – це підтримка усвідомленого споживання і багаторазового використання речей, соціальна адаптація мешканців будинку, людей похилого віку і можливість для них отримати додаткову фінансову підтримку.

Більше про проєкт https://nashaperemoga.com.ua/project/recycled-rugs/

 

Можливо ви знаєте грантового (фандрайзинг) менеджера? Або знаєте когось, хто хоче спробувати себе в цій сфері?

Додаткові питання та резюме  –  team@nashaperemoga.com.ua

Будемо вдячні контактам та рекомендаціям!:)

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності