На Миколая. Ангели та ельфи

На Миколая. Ангели та ельфи

Ой, хто, хто Миколая любить? Ми.
Покладаємо на це свято великі сподівання, як на прекрасне продовження нашої турботи про резидентів з будинку для людей похилого віку в Перемозі. Привід згадати приклад життя улюбленого святого, переконатися, що справжня любов діє: допомагає, захищає, підтримує, турбується.
Цього року концентрація чудес надихає на серію оповідей про те, як все відбувалося
Перше оповідання
«Ангели та ельфи»
Це не про костюми. Хоча вони були кльові. Є таке місто Українка в Київській області – поїдьте, подивіться, яке воно гарне! В тому місті – активна місцева громада, на запрошення якої наш фонд приїхав із проектом «Бабусині Зайці» і закохався… – неймовірно щирі та талановиті ці українці.
Отже дружимо тепер з директором Інституту третього віку Лесею Дзебчук та її студентами. Багато цікавого вже зробили. Планів також немало. А на Миколая взяли і зустрілися в Перемозі.
Ох, і готувалася Леся Миколаївна із своєю командою: індивідуальних подарунків привезли, смаколиків, усіляких корисних речей.
А ще концертна програма, не передати словами: ведуча – Леся Дзебчук, Ніна Ющенко, авторка проникливої, витонченої поезії, декламувала свої вірші. Пані Ніна ще до поїздки дізналася про Надію Красножон (проект #вірші_надії), привезла їй в подарунок добірку своєї поезії та отримала останню збірку Надії Григорівни «Озон» з автографом.
Дует «Два крила», Зоя та В’ячеслав Подгорних, звеселяли виконанням колядок та популярних українських пісень (подивіться в Галереї, в яких вони костюмах виступали). Олена Маняка – ангел на підборах, після відвідання кожної кімнати для передачі подарунків, влаштувала Шоу бульбашок, якому всі зраділи, як діти. Артистично, неймовірно, весело! А те, як Олена лагідно запрошувала побути в центрі мильної бульбашки глядачів і так само ніжно і обережно, проводжала кожного до його стільця. Олена, взагалі-то, викладач Інституту третього віку, факультет “Краєзнавства” та “Творча майстерня”, а ще мама Даші, ельфа, що також розносила подаруночки та теплі обійми.
А ще нас всіх зачарували Рашида Ліхман та Марина Булахова – язик не повертається говорити в їхній присутності про третій вік чи щось подібне. Витончені, усміхнені, доброзичливі – не тільки привезли підготовлені за списком подарунки, а ще особисто їх розносили, спілкувалися із мешканцями закладу, підтримали теплими відгуками його персонал, який не по святах піклується і по-сімейному турбується про бабусь та дідусів.
За кадром та не поза увагою – Алевтина Шмагель та Юлія Луцик. Як би ангели з ельфами добралися до Перемоги без Вашої підтримки? )
Фотографії в Галереї
Готуємо друге оповідання «Дерева»

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності