Стратегічний запас палива

Стратегічний запас палива

В березні передали в будинок для літніх людей в Перемозі потужний генератор. Писали про це в новинах.

6 квітня цього року передали талони на дизельне пальне для того, щоб адміністрація закладу мала стратегічний запас для запуску в роботу необхідного обладнання за відсутності центрального енергопостачання. Запас складає 1060 літрів пального.

Дякуємо за підтримку Kviten Assotiation та Swiss Aid to Ukraine! Саме ці організації зробили можливим передачу генератора місяцем раніше.

Приємно вражені уважному відношенню наших донорів, як до питань вчасного та коректного звітування за грантом, так і людяному підходу та розумінню ситуації щодо сенсів та пріоритетів наших підопічних, їхніх реальних потреб та викликів, з якими вони стикаються у своєму повсякденні.

Важливо, що змогли закупити безстрокові талони саме для АЗС, яка знаходиться в селі, зовсім недалеко від місця, де розташований заклад.

Щасливі, що 50 резидентів будинку для літніх людей, а також 30 співробітників закладу, які дбають про їхнє  здоров’я, гігієну та дозвілля, не залежать від тривалих чи коротких збоїв в електромережі з будь-яких причин.

Підтримати мешканців закладу задля гідності життя та радості буття можна за цим посиланням

Документи у звітах

 

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності