Перемоги кожного дня

Перемоги кожного дня

Ми у фонді за перемогу! За головну і довгоочікувану.

А ще для нас «перемога» – складова нашої днк та назви. Діємо у форматі перемоги кожного дня над перепонами, складнощами, невизначеностями заради добра і любові.

25 травня 2023 року відбулася робоча зустріч команди фонду, на якій ми звіряли карти та годинники, перевіряли чи так само, як і раніше однаково бачимо майбутнє фонду, а також  шляхи та інструменти для досягнення мети.

Наша команда на сьогодні  – це в основному волонтери, але нарешті з’явилися 2 спеціалісти, які отримують у фонді сплату за свої професійні навички на користь діяльності фонду. А, також, нарешті є спонсор, який вирішив в певній мірі підтримати нас саме в розрізі адміністративного розвитку. Тож потроху стаємо більш ефективними у наших діях.

Над планами, новими ідеями, аналізом сильних та слабких сторін, загроз та можливостей попрацювали у складі кола «переможців»:

Ольга Кучмєєва – координаторка стратегічного розвитку, Петро Дарморіс – координатор з фандрайзингу, Ірина Лутай – засновниця та директорка, Олена Дмитрієва – майстриня та викладачка з пошиття #бабусині_зайці, Ірина Распопіна – координаторка #бабусині_зайці, Катерина Шелест – координаторка з закупівлі, Юлія Олещук – mm-менеджер.

Отже йдемо до нових перемог! Тримаємо тил. Дякуємо захисникам України та всім, хто підтримує наш фонд

 

 

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності