Напиши бабусі на Різдво

Напиши бабусі на Різдво

Проект завершено 

Друзі, а що, як ми підпишемо бабусям на Різдво вітальні листівки?

Не прості, а надруковані з оригіналів, виконаних благодійницею фонду, талановитою Наталією Большаковою.

Уявіть, як зрадіють мешканці будинку для літніх людей особистому різдвяному вітанню, вісточці з великого Києва в їхню маленьку тиху оселю, де один день схожий на інший.

Ми вже знаємо з досвіду, що це принесе радість стареньким.

Тим більше, що цього разу листівки заряджені теплотою та світлом майстрині, що їх створила. От, що Наталія розповіла про ідею листівок взагалі та про привітання бабусь зокрема:

«Епістолярний жанр повертається!

Не варто тут говорити про складні часи ізоляції, соціальної дистанції і дефіциту спілкування.

Мої листівки купують люди з чудовою традицією розсилати поздоровлення своїм рідним, друзям і близьким, писати їм короткі листи зі словами підтримки і любові.

Люблю формат листівки, це – короткі історії зі змістом, які дозволяють лаконічно висловити наші почуття, побажання, зробити комплімент, обігріти теплом добрих слів. Тому в моїх колекціях, крім оригіналів та принтів, завжди є лімітовані серії листівок. Особливо люблю створювати щось красиве до свят, використовую яскраві акварельні фарби, олівці, лайнери, туш, перламутрові фарби з блиском – загалом, все, що відповідає настрою і викликає посмішку та приємні емоції адресатів.

Даруючи листівку, ми даруємо

емоції і робимо цей світ кращим і добрішим!

Крім традиційних ведмедиків, гномів, ялинок, пінгвінів, без яких не обійтися в зимовій тематиці, я намалювала котиків. Я – кошатница зі стажем, в родині багато років є коти, і всі їхні повадки і шкідливі звички знаю з власного досвіду.

Про ідею підписати листівки бабусям на Різдво

Давно дружу і по можливості допомагаю благодійному фонду “Наша Перемога”. Захоплююся результатами складної і благородної роботи директора фонду Ірини Лутай та її однодумців. Одна з місій фонду – допомогти відновити зв’язок між поколіннями – має для мене особливе значення. З трьох років я росла без бабусь і дідусів: загинули на війні, померли рано після важких військових років. І всі ці роки я відчуваю гострий дефіцит їх любові і мудрості. У цей складний рік люди похилого віку особливо потребують уваги і підтримки. Захотілося передати їм частинку своєї любові і в пам’ять про своїх рідних і на підтримку всіх самотніх літніх людей, які потребують нашої допомоги. Так народилася ідея організувати привітання з Різдвом мешканців будинку для людей похилого віку в селі Перемога».

Отже де, коли і як?

  • з 22 грудня 2020 по 6 січня 2021
  • завітайте до простору часу Zavod графік роботи за посиланням https://zavodshop.com.ua/contacts
  • оберіть листівку та адресата – ми допоможемо
  • залиште ваше привітання у чарівній скриньці, а ми доправімо його на Різдво вашому візаві з Перемоги. Можливо зав’язати справжнє листування або телефонну дружбу. У списку адресатів є бажаючі. Спитайте про них.

Дякуємо, що ви допомагаєте створити свято в Перемозі!

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності