Як відроджується Перемога

Як відроджується Перемога

Є гарні новини про проект Відродження Перемоги 2022

 Завдяки активним діям громади села Перемога і особисто завідуючої будинку для людей похилого віку, Любов Леонідівни Орел, заміна вікон та дверей, а також ремонт водонапірної башти виконано.

Вікна та двері поновлено за рахунок державної допомоги для закладів соціальної сфери. За башту взялась громада.

Це означає, що залишилося попрацювати в середині будівлі, навести лад та привести до рівня стандартів використовування приміщень. Для цього, на щастя, ми майже зібрали кошти, підписуємо угоду з підрядником.

Роботи по замірах попередньо окреслених фронтів ремонту внесли свої корективи, як це часто трапляється. Також виявилися серйозні проблеми з точки зору пожежної безпеки по стінах в коридорі.

Тому в новому кошторисі немає пунктів щодо поновлення вікон, дверей та башти, натомість збільшено площу та вартість ремонту підлоги. А також додано ремонт стін.

Витрати, пов’язані із засобами гігієни та побутовою хімією, є актуальними. З радістю повідомляємо, що цей пункт збору частково вирішується за рахунок гуманітарної допомоги. Працюємо над отриманням грантової допомоги та спонсорської підтримки виробників продукції.

Зменшення зазнав також пункт компенсацій спеціалістів за рішенням команди фонду у зв’язку із зміною приоритетів.

Всі деталі по оновленому кошторису можна подивитися тут

А ми рухаємося далі, щоб здобути цю Перемогу разом!

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності