Домомагаємо Андрію повернутися до звичного життя

Домомагаємо Андрію повернутися до звичного життя

Учасником проекту #Переможні_руханки є 33- річний Андрій. Він  – резидент будинку для літніх людей в селі Перемога.

Дуже сподіваємося, що тимчасово. Адже наш підопічний – не просто молодий за віком, він – енергійний, завзятий, цілеспрямований хлопчина, який дуже хоче вирватися із пастки своїх хвороб і повернутися до звичного життя.

До страшної ДТП, після якої з нашим героєм сталася низка трагічних подій, Андрій вже багато років жив із діагнозом  – цукровий діабет. Жив, як розумів, – вчився, працював поваром, женився. Після автомобільної аварії втратив око, на друге майже повністю втратив зір, розвівся, через що дуже страждав, почав випивати, багато палити, але інсульт зупинив такий прикрий спосіб топити горе, натомість – частковий параліч тіла.

Важко знайти більшого оптиміста та наполегливого марафонця по відновленню себе. Андрій самостійно та через друзів постійно шукає та знаходить різні способи реабілітації після інсульту, ініціює спілкування, яке його дуже підтримує. Попросив у нас на свій 30-ти річний ювілей спеціальний смарт фон для сліпих з навушниками, щоби листуватися, передзвонюватися, шукати корисну інформацію для свого одужання і не тільки. Сам на свою пенсію оплачує певні послуги та медикаменти, які йому рекомендують спеціалісти. Тож «за вуха» його тільки іноді трошки тягнули, бо всім людям, які йдуть до мети, час від часу потрібна підтримка.

В 2020 році на прохання Андрія організували виїзд до Києва на дві різні консультації з операції на око для відновлення зору. Один до відомої приватної клініки, інший на консультацію із відомим хірургом-окулістом з Одеси, який приїхав до столиці. Нажаль насьогодні, така операція не можлива з різних причин. Андрій трохи засмутився, але з часом, вивчаючи інформацію про нові технології

в цій області на просторах інтернету, отримав надію на супер-інноваційний імплантат, над яким вже працюють вчені.

Тим часом наш герой отримує реабілітаційні масажи, щодня робить руханки, так само вивчає все щодо своєї реабілітації, просить, коли щось потрібно. Вчора передали йому велотрек, який йому порекомендував реабілітолог. Пропонуємо відео першого тренування. Радіємо цій гарній новині та дякуємо всім благодійникам фонду за підтримку!

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності