Біженці

Біженці

Із цим трагічним явищем ми вже познайомилися у 2014 році – багато друзів фонду мають власний досвід. Знаємо від них, наскільки ця рана довго болить, як, навіть, у найкращих нових умовах нестерпно хочеться туди, де відчуття дому.

З 13 березня наші дідусі, бабусі та «молодь» з Перемоги також змушені були тікати із закладу, який вони вже сприймали як свою домівку, а його персонал своєю сім’єю.

На щастя, наші друзі в гарних умовах на сьогодні,  – побачили на власні очі їхній новий прихисток у Ржищеві вже декілька разів. Та дуже радіємо привітному уважному персоналу та чистоті і охайності приміщень. Директор, Віктор Васильович Тутук,  – справжній господар. Розповів про життя у закладі, про те, як відбувається забезпечення продуктами харчування та гігієни. Наголосив, що на сьогодні найбільша потреба в ліках, список яких ми отримали та запрошуємо контактувати з нами бажаючих підтримати заклад по цьому напрямку.

Життя наших підопічних потроху налагоджується. Вони освоюються, згадують свої звичні справи та займаються ними, знайомляться із сусідами і навіть закохуються )

Окрім запиту на ліки від керівництва, отримали подарунок від героїні нашого проекту #Вірші_Надії Надії Григорівни Красножон нові вірші та прохання передати літературні новинки.

Дякуємо всіх, хто допоміг статися цьому візиту, підготувати та транспортувати необхідна речі!

Нагадуємо, що ми започаткували проект Відродження Перемоги 2022, якій, дуже сподіваємося, дозволить нашим переможцям повернутися додому, до своїх рідних мед сестричок та завідуючої. Кажуть же: «в гостях добре, а дома краще».

  • БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «НАША ПЕРЕМОГА»
  • +38 097 3154316
  • +38 050 3790909
  • team@nashaperemoga.com.ua
  • вул. Тимошенка, 7Б, кв. 35, м. Київ, 04212
© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності