План А – “ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ”

План А – “ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ”

План А – “все буде добре”

Ми такі ж самі, як і всі. Нас теж виснажує тривожна невизначенність, хвороби, нагнітання, непередбачуваність та постійні зміни, пов’язані з цим. Неможливість планувати і робити щось поступово з мінімумом форс-мажорів. Це ніби знецінює всі зусилля та стратегічні плани розвитку, залишаючи лише оперативну діяльність. Це втомлює і пригальмовує розвиток.

Але саме оперативна діяльніть і наявність плану А “якщо все буде добре” допомагають рухатись і підтримувати один одного і тих, кому це складно або неможливо робити самостійно.

В нашому плані “все буде добре” ми традиційно їдемо на початку березня до резидентів будинку для людей похилого віку в Перемозі. Їдемо з весняними квітами для поважних пані та смачними млинцями для всіх.

Святкувати весну і веснянки співати, нагадувати, що незабаром знов буде тепло, посиденькі на ґанку, радіти, що знов бачимо один одного.

І в цьому нам потрібна ваша підтримка. Саме ваші регулярні підписки допомогають стратегічному плануванню – додається впевненість, що ми впораємся, зможемо швидко реагувати на потреби стареньких, навіть не відкриваючи терміновий збір, зможемо заздалегіть робити замовлення на необхідні закупівлі.

Дата поїздки визначається. Слідкуйте за новинами, якщо ви бажаєте особисто поїхати в гості до мешканців Перемоги.

Але допомагати можно не чекаючи дати, вже зараз саме час. Ви можете зробити разовий, або чи підписатися на щомісячний благодійний внесок.

І ми щиро вдячні всім, хто підтримує нашу діяльність ❤️

Приєднуйтесь!

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності