Почесний викладач

Почесний викладач

Валера Стельмах з 2015 року ентузіаст і головний майстер плетіння килимків з ганчір’я. Його роботи купують для затишних осель, готелів, на подарунок. Найбільші поціновувачі – з Італії, Англії, США, – де еко речі, створені руками мають великий попит.

Форму та розмір виробу диктують дерев’яні рамки, які використовує майстер для плетіння. Кольори – б/у речі, які збирають, перуть та сортують у Благодійний магазин Ласка та волонтери фонду. А от малюнки, хоч і обмежені технікою виконання, –  більш за все плід уяви та натхнення Валерія. Тут він справжній митець.

Плетіння для Валерія, мешканця будинку для літніх людей, спосіб виразити себе, отримати увагу, визнання та фінансову підтримку.

15 червня 2021 року- історична дата в цій історії. Майстер Валерій Стельмах отримав звання почесного викладача Інституту третього віку в м. Українка. Так директор закладу, Дзебчук Леся Миколаївна, висловила вдячність за майстер-клас для своїх студенток. А учениці та майбутні майстрині за передачу досвіду дякували смаколиками та пам’ятною футболкою з міста Українка.

А наш фонд також хоче подякувати всім, хто підтримує проект, а також зробив можливим цей майстер-клас – Благодійному магазину Ласка, Сергію Рогачеву за виготовлення рамок, Баришівській та Українській громади, друзям, які переводять фінансову допомогу!

Більше про проект та фото

Підтримуйте Валерія і нових майстринь

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності