На Миколая. Дорослі та діти

На Миколая. Дорослі та діти

Напередодні Різдва особливо хочеться згадати про дива і тепло. Це варто помічати. Теплим дивом було наше спілкування з резидентами будинку престарілих у Перемозі у святкову поїздку 18 грудня.

Компанію для теплих розмов і приємного проведення часу цього разу склали різні покоління – від юних леді до літніх, але все ще активних і життєрадісних дорослих.

І ця зустріч дуже вразила всіх.

Наші особливі дорослі гості помітили те, що не всі помічають у поїздках. Як добре в будинку для людей похилого віку. І не просто чисто, затишно, тепло та смачно. Скільки щирого кохання та турботи тут. Вони багато вже бачили, самі пережили чимало, були в різних будинках для людей похилого віку, тому знали, про що говорять. Стільки слів подяки та щирого розуміння було сказано особисто завідуючій закладу, Любові Леонідівні та всьому персоналу. Дует “Два Крила” не втрималися і заспівали зі сльозами на очах “Многая літа”.

Одинадцятирічні гості Кіра та Аліса були відповідально взяті Юлією Самборською під опіку – де знаходяться, що роблять – і яке ж було здивування, коли дівчата зовсім по-дорослому включалися в усі процеси поїздки: допомагали складати, перераховувати та розносити подарунки, збирати резидентів закладу на свято, а найголовніше, відзначити під час спільного чаювання, що спочатку не чекали нічого особливого, але були приємно здивовані атмосферою свята та захоплені поезією Ніни Ющенко з Українського Інституту третього віку. Кіра поділилася своєю новою мрією – теж навчиться писати вірші.

Поруч із такими дорослими дітьми та зовсім юними гостями поважного віку нам, середньому поколінню, а також домочадцям стало ще раз цілком очевидно, що можна жити в зрілу пору трохи по-іншому і щось ще бачити і створювати. Усі були переповнені співпереживанням та ніжністю. У повітрі прямо дзвеніло від справжньої любові та дотику людських сердець. Заради таких моментів, цієї теплої людяності у прямому її прояві ми й робимо свою справу. Дякуємо всім, хто причетний до цього дива.

Світлини можно передивитися в Галереї

Приєднуйтесь до доброї справи і словом, і справою

Заповнюйте анкету волонтера на головній сторінці сайту.

Підтримуйте наші проекти

© 2014- 2024 «Благодійний фонд «Наша перемога» | Користувальницька угода | Політика приватності